12 kommentarer

  1. كيف تكسب المال دون إنفاق المال Ja, på apoteket finns en rad receptfria läkemedel mot röda och irriterade ögon. Bland annat ögonskölj, våtservetter och ögonsalva. Hur exakt tar sig dina besvär uttryck? Gå till apoteket och rådfråga personalen, så kan de hjälpa dig vidare utifrån just dina symptom!
   Lycka till!

  1. http://mihconsultancy.co.uk/news/2015-uk-social-enterprise-awards-why-apply/ che valuta scegliere per fare trading Röda ögonvitor kan ha flera olika orsaker. Allergi, linser och smink är några av dem – tänk efter om något av detta skulle kunna passa in på dig. En annan möjlighet är att ett litet blodkärl i ögat har brustit. Detta är ofarligt och medför inte några synbesvär. Beroende på vad som är orsaken i ditt fall finns olika behandlingsalternativ, men att hålla upp med smink och byta kontaktlinser är bland de saker du bör prioritera högst. Låt ögat få en chans att återhämta sig så går det förhoppningsvis över av sig själv!

  1. http://zackgiallongo.com/?k=köpa-penicillin-utan-recept köpa penicillin utan recept Att ögonen ser röda ut beror på att små blodkärl i bindhinnan har brustit eller vidgats. Detta är oftast ofarligt och brukar gå över av sig självt. Har du torra ögon finns speciella droppar som underlättar. Om du får en akut värk i ett rött öga, i kombination med synnedsättning eller ökad ljuskänslighet, ska du söka akut vård.
   Tack för din fråga!

  1. Hej Felicia!
   Tack för din fråga. Röda ögon kan ha olika orsaker, som mekanisk irritation eller trötthet. Det du bör göra är att låta ögat vara ifred, eventuellt skölja med vanligt vatten om det känns bra. Märker du att din syn blir påverkad ska du uppsöka läkare.
   Lycka till!

 1. Hej! Jag har haft en massa röda sträck i ögonen i ca 1 år nu och det går ALDRIG bort. De ser skit fult ut eftersom att jag dessutom har jätte jätte stora ögon vilket gör att det ser mera fult ut.

  Det är så himla irriterande eftersom att ja brukade få beröm av tjejer men ej nu på grund av de här jävla röda blod ådrerna i ögonvitorna, HJLÄP!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *